Garantievoorwaarden

Verzorgingsadvies

Je sieraad uit de collectie van Jewelz & More is met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt. Je hebt het met zorg uitgezocht en je wilt er nog lang plezier van hebben. Het is belangrijk om je sieraad zorgvuldig te behandelen. Draag het daarom niet tijdens het slapen, douchen, sporten of soortgelijke activiteiten. Vermijd contact met water, parfum, haarlak en bodylotion. Zo blijft je sieraad langer mooi!

Sieraden

Op alle sieraden van Jewelz & More zit maximaal 6 maanden garantie op fabricagefouten (tenzij anders aangegeven). De garantie geldt niet op slijtage of gebruiksschade. Zonder aankoopbewijs of garantiebewijs nemen wij geen klachten in behandeling. Verkleuring van vergulde sieraden valt niet onder de garantie (tenzij anders vermeld). Breuken van kettingen en armbanden valt tevens niet onder de garantie.

Horloges

Op horloges geldt een minimale garantie van 12 maanden op het uurwerk, 1 jaar op de batterij. Per merk kan de garantietermijn verschillen. Bekijk hiervoor het garantiebewijs dat je bij aankoop hebt ontvangen.

Buiten de garantie valt:

  • Een gebroken of beschadigd glas valt nooit onder de garantie. 
  • Een gebroken kroon valt nooit onder de garantie.  
  • Een versleten (lederen) band door intensief gebruik valt nooit onder de garantie.
  • Een niet waterdicht horloge wat defect is door vocht valt nooit onder de garantie

Waterresistant of waterproof?

  • 3 Atm./ 30 meter (ook wel waterresistant/watersealed): deze horloges zijn bestand tegen regen en spatwater.
  • 5 Atm./ 50 meter (ook wel waterproof): deze horloges zijn geschikt om mee te douchen  of zwemmen, mits geen grote temperatuurverschillen optreden. Deze zijn echter ongeschikt voor snorkelen en duiken met perslucht.

Merkengarantie bepalingen

NOOSA

NOOSA chunks zijn handgemaakt van veelal natuurlijke materialen zoals steen, hout, pompen, schelp, bot en keramiek. Ze zijn met zorg vervaardigd en zo goed mogelijk beschermd tegen invloeden van buitenaf. Probeer toch te voorkomen dat de chunks nat worden of ergens tegenaan stoten; ze kunnen hierdoor losraken of beschadigen. Alle chunks en metalen drukkers zijn nikkelvrij. Stel je NOOSA accessoire niet bloot aan extreem warme of koude temperaturen en/of extreem zonlicht. Doordat elk NOOSA accessoire is vervaardigd uit natuurlijke materialen, is het mogelijk dat na verloop van tijd verkleuring optreedt. Tevens is het mogelijk dat lichtkleurig leer sneller vies wordt, houdt daar rekening mee tijdens gebruik. Onder andere deze klachten vallen niet onder de garantie. Indien er een probleem optreedt met een NOOSA product en als dit probleem toe te schrijven is aan productiefouten zal NOOSA-Amsterdam het product naar eigen goeddunken herstellen, vervangen of compenseren.

Garantie: Uitsluitend 6 maanden garantie op de functionaliteit van alle NOOSA-Amsterdam drukkers inclusief de sluitingsdrukkers, 6 maanden garantie op de kwaliteit van de lijm waarmee de chunk bevestigd is.

LOTT. Gioielli

De sieraden van Lott. Gioielli zijn vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit zilver (925/000) en verguld met een rosé- of geel gouden plating. Door pH-waarde van de huid en invloeden van buitenaf kan verkleuring ontstaan. Beschadigingen, breuken of verkleuringen van gebruik vallen niet onder de algemene garantie van Lott. Een breuk valt alleen onder de garantie wanneer het een fabricagefout betreft. We zullen het artikel ter beoordeling opsturen naar de leverancier waar zij beoordelen of de breuk onder de garantie valt. Wanneer de breuk niet onder de garantie valt zitten hier kosten aan verbonden.

Garantie: 6 maanden op fabricagefouten

Josh

De gebruikte materialen van de sieraden van Josh zijn nikkelvrij. De kristallen die worden gebruikt zijn uitsluitend van Swarovski. Om je sieraad mooi te houden kun je deze inwrijven met een multi-vezel doekje (alleen wrijven, geen water gebruiken). Chemische producten (o.a. parfum, medicijnen, haarlak) en de pH-waarde van je huid kunnen de sieraden aantasten. Beschadigingen door gebruik vallen niet onder de garantie.

Garantie: 6 maanden op fabricagefouten

Mi Moneda

De pendanten en kettingen en armbanden van Mi Moneda zijn gemaakt van zilver (925/000) en/of verguld met rosé- of geel gouden plating (tenzij anders aangegeven). De Moneda's zijn verzilverd. Om het sieraad mooi te houden kun je deze regelmatig schoonmaken met een zachte doek (zilverdoek). Beschadigingen en breuken door gebruik vallen niet onder de garantie van Mi Moneda.

Garantie: 6 maanden op de plating van pendanten en armbanden, 3 maanden op kettingen, munten en leer.